Friday, April 16, 2010

Lazuli

[In dutch].

Gisteren namen we de trein naar rosendaal, Gelukkig hadden we 1e klas [lentetour] want het was best wel druk. Het was een lange reis, maar ik vond dat best fijn eigenlijk. Ik was ook best wel gestressed lol, kijken naar de kat bij mensen die je niet eens kent xD. Tilburg uitgestapt om vervolgens de trein te nemen naar die plek.
Stond er zon oude man en vrouw achter ons toen wij op de trein aan het wachten waren (A), ik dacht waarom zie ik hun naar mijn schoenen kijken :P? dus ik keek om naar hun, die vrouw glimlachen en zei dat zij mijn schoenen mooi vond xD haha. vond ik wel aardig. Trein in gestapt , mensen ons af en toe aankijken van Waarom zitten die in 1e klas? :P.

Zijn wij eindelijk in Rosendaal (A) [dorp ne:P] wij heletijd kijken welke bus wij moesten hebben, konden we het niet vinden, dus wij vragen aan busschaufeur welke we moesten hebben :P moesten we de stadsbus of streekbus hebben??? weet ik veel hoe het heette :P kan maar 8 personen in >_>;. dus ik en Tay zaten langs een vreemde :P ik naast een jongen die zich persee breed moest maken dus bij elke bocht zat ik zowat bij hem opschoot >__>; x"D. en Tay langs een oud vrouwtje (A) x"D.

En uiteindelijk waren wij in een dorpje genaamd "Zegge" en daar landde wij tegenover de kerk, mensen maakte al schietgebedjes [ neuh JK:P] . Wij liepen verkeerd uiteraard. Wij liepen namelijk helemaal om...Kei veel grote mooie huizen dat wel , heel netjes allemaal ook ^^. Kwamen we even later [ serieus in een cirkel gelopen terug bij af] een dierenwinkel tegen:P dus wij naar binnen om te vragen, laat ik natuurlijk weer de deur van die winkel open, dikke alarm ging af :P ik snel die deur dicht gemaakt (A). Kwam die vrouw naar beneden, wij snel "Wij hebben een vraagje (A), weet u waar "die straat" is? Die vrouw pakte de kaart en wees het ons aan, en zei dat het haar achterburen waren =S, dus wij danken en liepen de goede weg.

En ja daar was het :P mooi groot huis grr, wij aanbellen, die vrouw doet open kijkt ons verward aan:P Tay" wij komen voor de kat kijken en zijn half uur te vroeg :P" dat maakte niet uit volgens die vrouw en we liepen langzaam de kattenhemel binnen xD

Zoveel mooie lieve katten, Tay en ik vielen figuurlijk dood op de grond ter pletter van de uber cuteness ever. Ongeveer 7 kleine katjes rende nieuwgierig rond, ze bood ons op de bank te gaan zitten, kregen drinken van haar. En 2 katten gingen bij Tay liggen Zoooo Moooi xD en bij mij natuurlijk niet want ik had de tas op mijn schoot lol xD. De vrouw zocht ons katje en zette het bij Tay op schoot, zoo liefff dat het is xD andere katje zat aan mijn schoen te bijten en aan de veter :P maar dat vind ik niet erg xD. De vrouw had ook zon propje gegooid, al die kleine katjes erop af xD zo lief en eentje had het dan in zun mond en zat de heletijd te grommen naar de andere haha xD.

Wij bleven daar een tijdje, praten enzo, terwijl de katten om ons heen zaten te rennen, snorren en weet ik allemaal wat xD. Ik had nog fotos gemaakt van onze katje en daarna werd het wel tijd om te gaan ^^. Was wel moeilijk, wij wouden de poes nou al meenemen xD maar dat mag pas na 3 weken ^^.
Vrouw bedankt en uitgezwaaid en we liepen weer terug naar de verrekte rot bus :P maar gelukkig zaten wij deze keer langselkaar ^^. Oja en wij noemen de poes Lazuli [van de steen Lapis Lazuli]

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML